LEREN OP JOUW EIGEN MANIER

De ZP Academy biedt  alle werkende specialisten opleidingen, trainingen, kennisaanbod, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van jouw prestaties en die van jouw vakgenoten / relaties. Dit aanbod is, zowel klassikaal als online. Scherp inkopen is reeds gerealiseerd, hiervan profiteren is aan jou.

Bekijk compleet aanbod Bekijk certificeringen

De voordelen van de ZP Academy op een rijtje


Jezelf continue
ontwikkelen

Hoge kwaliteit,
scherp geprijsd

Erkende diploma's en
certificaten

Leer op een moment
dat jou het beste schikt

Kleine groepen
gelijkgestemden

TRAININGEN & OPLEIDINGEN

de ZP Academy, staat voor kwaliteit. Het is belangrijk dat specialisten  zich kunnen blijven ontwikkelen en specialiseren. Met een goede positie op de (flexibele) arbeidsmarkt tot gevolg. De Academy biedt een continu proces van leren en kennisuitbreiding en begeleidt een specialist bij het realiseren van zijn wensen en het behalen van zijn doelen binnen zijn zakelijke carrière als mens en als professional.

Wij bieden op dit moment bijvoorbeeld scans en trainingen aan voor deze specialismen:

UITGELICHTE TRAININGEN

Een greep uit de trainingen en opleidingen die de ZP Academy rijk is.

Lean Green Belt

Voor wie is de Green Belt Training? Je hebt affiniteit met verandermanagement, je weet een afdeling te mobiliseren en je kunt samenwerken met Alle lagen van de [..]

Bekijk cursus

PRINCE2 Practitioner

Iedereen is wel eens actief in een project, bewust én onbewust. Wellicht herkennen we een project niet zo snel en hebben we de neiging om alleende grote i [..]

Bekijk cursus

IN-HOUSE TRAININGEN OP MAAT

Naast trainingen op losse inschrijving, biedt de ZP Academy in samenwerking met haar opleidingspartners ook  in-house trainingen op maat.

Meer informatie

Ontwikkelen en onderhouden van een eigen academy

Als organisatie stimuleer je graag de ontwikkeling van je medewerkers en flexibele schil. Daarbij wil je wellicht een eigen platform beschikbaar stellen voor trainingen en opleiding en het verkrijgen van kennis. Maestro Academy biedt een academy op maat, inclusief de benodigde opleidingen, trainingen en kennissessies tegen aantrekkelijke voorwaarden en condities. Hierbij wordt de academy geleverd in jouw eigen huisstijl en heb je ook de mogelijkheid je back-office uit te besteden.

Unieke combinatie van werken en leren

Bij zelfstandig ondernemen komen natuurlijk zekere zorgen en onzekerheden kijken. Partner HeadFirst helpt zelfstandig professionals bij het vinden van opdrachtgevers en helpt bij het uitleggen van de diverse regels.

Lees verder op HeadFirst.nl