info@zpzaken.nl
023 - 568 56 30
menu

Gratis juridisch advies voor ZP'ers!

Wij merken dat Zelfstandig Professionals (ZP’ers) regelmatig te maken hebben met juridische vragen. Vragen over bijvoorbeeld een conflict met je opdrachtgever, contracten of algemene voorwaarden. Daarom bieden wij, ZP Zaken, in samenwerking met DAS jou de juridische adviesdesk. Een team van specialisten staat hier voor je klaar om je gratis en onbeperkt te voorzien van advies! Heb je al een vraag? Bel direct: 020-651 7666.

Neem direct contact op!

 

 

Meld je direct aan

Waar kun je de adviesdesk voor gebruiken?

Je hebt een conflict met een opdrachtgever. Je wilt een nieuwe opdracht aannemen en hebt vragen over de overeenkomst. Je hebt een vraag over jouw of andermans algemene voorwaarden of je hebt een geschil met een leverancier. Ook preventief als je een geschil hebt kun je contact opnemen met de adviesdesk. Al is het maar om te sparren van je op de juiste weg zit. Je kunt in onder andere deze gevallen telefonisch en per mail je vraag stellen aan een speciaal, door DAS, samengesteld team van juristen.

Wat biedt de Juridische Adviesdesk?

Onbeperkte toegang tot juridisch advies

De gratis uitvoering bestaat uit onbeperkt juridisch advies. Dit betekent dat al je juridische vragen per mail of telefonisch worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch van per mail worden gedaan, dan helpt DAS je met de Adviesdesk graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). Je kunt hierbij onder andere denken aan het bestuderen van stukken.

Specialisten

Er staat bij DAS een speciaal team met juridische specialisten voor je klaar, zodat er altijd een specialist is met een antwoord op jouw juridische vraagstuk(ken).

 

Contact via zowel telefoon als e-mail

Bellen is sneller, maar soms is het toch fijn om later antwoorden nog eens terug te kunnen lezen of opnieuw voor te leggen.

Sparren met specialisten

Vaak weet je het wel, maar wil je toch alle opties nog eens op een rijtje zetten om een weloverwogen beslissing te nemen in overleg met een juridisch specialist van DAS.

Hulp bij letselschade

ZP Zaken en DAS bieden nog meer. Ben je slachtoffer geworden van letsel waar een derde aansprakelijk voor is, bijvoorbeeld door een ongeluk? En is de aansprakelijkheid erkend door diens aansprakelijkheidsverzekeraar?Dan staat DAS jou kosteloos bij.

Voor meer informatie of een contactaanvraag, maak gebruik van het contactformulier of bel 020 – 651 7666.

DAS Incasso service

DAS incasseert snel en daadkrachtig jouw geld! Onbetaalde facturen kosten je niet alleen veel tijd, maar ook geld. Geld dat je liever wilt gebruiken om je onderneming te laten groeien. DAS helpt je en gaat direct voor je aan de slag op basis van No Cure No Pay.

Voor meer informatie of een contactaanvraag, maak gebruik van het contactformulier of bel 020 – 651 7666.

Juridisch advies nodig?

Vul het contactformulier in en er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen door een (juridisch) specialist!

Contact aanvraag!


  • {{ strings.company_zp.no_results }} '{{ kvk.currSearch }}'
  • {{ item.handelsnaam }}
  • {{ strings.company_zp.more_results }}
Deze KvK registratie is al bij ons ingeschreven,
neem contact op met onze support desk op support@headfirst.nl of bel 023-5685630
Als je een Nederlands bedrijf hebt, zoek dan hieronder naar jouw bedrijf en kies de juiste uit de lijst, zo zijn jouw gegevens altijd correct. Als je (nog) geen Nederlands bedrijf hebt, kies dan voor de optie hiernaast. Als je een buitenlands behrijf hebt, vul de naam dan hier in en kies voor de juiste optie hiernaast.
{{ strings.company_zp.company_instruction }} {{ strings.company_zp.foreign_company_instruction }}

{{ registration.company.straat }} {{ registration.company.huisnummer }}{{ registration.company.huisnummertoevoeging }}
{{ registration.company.postcode }}, {{ registration.company.plaats}}
Kvk: {{ registration.company.dossiernummer }}

{{ strings.company_zp.no_company }}

{{ strings.company_zp.foreign_kvk }}

Vul jouw adres in
Het huisnummer is verplicht
Vul een correcte postcode in
Vul de plaatsnaam in

  • {{ country.name }}
Kies een land uit de lijst

Waar gaat je vraag over:

Door op verzenden te klikken ga je:
 Akkoord met de algemene voorwaarden van ZP Zaken en het doorgeven van je gegevens aan DAS
 Akkoord met profiel op ZP Zaken

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Op werkdagen wordt de vraag per e-mail binnen 24 uur beantwoord. De vraag liever telefonisch stellen? Dat kan op werkdagen van 08:30 tot 17:30 via 020-651 7666

Onze partner: DAS

DAS maakt juridische en financiële kennis kennis toegankelijk voor iedereen. In 1963 was DAS de pionier op het gebied van rechtsbijstand, ruim 50 jaar later zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste financiële en juridische informatieverspreiders in Nederland.