info@zpzaken.nl
023 - 568 56 30
menu

ONTVANG DUIZENDEN EURO'S SUBSIDIE MET DE ONLINE SUBSIDIE CHECK

 

Ontwikkel je producten of software? ZP Control helpt je om gemakkelijk en snel subsidie aan te vragen voor jouw project. Volledig no cure, no pay

Start subsidie check

Meld je direct aan

Waarom de online subsidie check?

Grote kans dat je geld laat liggen!

Of je nu een eenmanszaak of bv hebt, de zogenoemde WBSO subsidie kan je veel opleveren. De enige voorwaarde is dat je bezig bent (of gaat zijn) met onderzoek aan of ontwikkeling van programmatuur, IT-systemen of producten.

Online subsidie check in 5 minuten

Geen administratieve rompslomp. De unieke webtool Incentivate helpt je vervolgens om volledig online de benodigde informatie aan te leveren voor een succesvolle subsidie aanvraag. Mocht je vragen hebben alvorens je de check wilt doen, klik dan hier voor de FAQ met meest gestelde vragen.

Succesvolle aanvraag levert minimaal €4.500,- op

Professionals met een eenmanszaak kunnen tussen €4.500,- en €6.500,- subsidie ontvangen voor een project. Start je net als zelfstandige, dan is het meer: €9.700,-. Bij zelfstandigen met een bv kan dit voordeel nog verder oplopen tot €22.500,- en zelfs €28.000,- (!) voor startende bv-ondernemers.

No cure, no pay

ZP Control helpt je om gemakkelijk en snel subsidie aan te vragen voor jouw project. Maar je betaalt pas voor onze diensten als een subsidie check succesvol is. No cure, no pay. Uniek in Nederland, maar wat ons betreft heel normaal voor Zelfstandig Professionals.

Komen mijn werkzaamheden in aanmerking voor subsidie?

Doe de online subsidie check en kom er direct achter:


Start subsidie check


  • {{ strings.company_zp.no_results }} '{{ kvk.currSearch }}'
  • {{ item.handelsnaam }}
  • {{ strings.company_zp.more_results }}
Deze KvK registratie is al bij ons ingeschreven,
neem contact op met onze support desk op support@headfirst.nl of bel 023-5685630
Als je een Nederlands bedrijf hebt, zoek dan hieronder naar jouw bedrijf en kies de juiste uit de lijst, zo zijn jouw gegevens altijd correct. Als je (nog) geen Nederlands bedrijf hebt, kies dan voor de optie hiernaast. Als je een buitenlands behrijf hebt, vul de naam dan hier in en kies voor de juiste optie hiernaast.
{{ strings.company_zp.company_instruction }} {{ strings.company_zp.foreign_company_instruction }}

{{ registration.company.straat }} {{ registration.company.huisnummer }}{{ registration.company.huisnummertoevoeging }}
{{ registration.company.postcode }}, {{ registration.company.plaats}}
Kvk: {{ registration.company.dossiernummer }}

{{ strings.company_zp.no_company }}

{{ strings.company_zp.foreign_kvk }}

Vul jouw adres in
Het huisnummer is verplicht
Vul een correcte postcode in
Vul de plaatsnaam in

  • {{ country.name }}
Kies een land uit de lijst

Door op verzenden te klikken ga je:
 Akkoord met de algemene voorwaarden van ZP Zaken
 Akkoord met doorgeven van je gegevens aan Wederic

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Online subsidie check in 3 stappen

Doe de gratis online subsidie check

Doe in 5 minuten de online subsidie check. Snel en kosteloos. De ingediende check wordt door ons beoordeeld, waarna bij een positieve beoordeling er met ons de ‘koop-‘overeenkomst wordt aangegaan om de daadwerkelijke aanvraag in te dienen. Mocht je nog vragen hebben voordat je de check wilt doen, klik dan hier voor FAQ met meest gestelde vragen.

Aanvraag wordt voorgelegd

Het indienen van de aanvraag wordt gedaan met behulp van de unieke webtool Incentivate. Nadat je de aanvraag hebt ingediend, gaan wij voor je aan het werk. Uiteraard houden we je gedurende het proces op de hoogte van de status.

Uitbetaling bij succesvolle aanvraag

Een succesvolle subsidie aanvraag levert minimaal €4.500,- op. Je betaalt hiervan een vergoeding van €650,- (excl. btw) voor onze diensten. Mocht je niet in aanmerking komen voor subsidie, betaal je niets. Hierin zijn we uniek in Nederland.

Onze partner: Wederic

Wederic is Nederlands marktleider in het verzorgen van subsidieaanvragen voor innovatieve projecten in de flexibele schil in Nederland. Zij bedienen beursgenoteerde organisaties, innovatieve MKB’ers, kennisinstellingen en veel Zelfstandig Professionals. Met de webtool Incentivate heeft Wederic het aanvraagproces van subsidies geautomatiseerd, waarmee ze het voor Zelfstandig Professionals mogelijk maken om gemakkelijk en succesvol subsidies aan te vragen.