info@zpzaken.nl
023 - 568 56 30
menu

ZP Control

ZP Control biedt producten en diensten om het leven van de Zelfstandig Professional aangenamer, eenvoudiger en zorgelozer te maken. We staan voor twee speerpunten die in de flexibele arbeidsmarkt van het allergrootste belang zijn: kwaliteit en flexibiliteit.

Meld je direct aan

Een label van ZP Zaken

ZP Control is een van de labels van ZP Zaken. ZP Zaken biedt producten en diensten om het leven van de Zelfstandig Professionals aangenamer, eenvoudiger en zorgelozer te maken. De verschillende producten en diensten worden aangeboden onder verschillende ZP labels (ZP Academy, ZP Control, ZP Facts, ZP Golf, ZP Radio en ZP Vraagbaak), waarbij elk label gericht is op diverse facetten van het ondernemerschap. Van verzekeringen tot adviesdiensten, van opleidingen tot een golf community, van informatievoorzieningen tot aan boekhoudoplossingen.

Kortom: al je zaken als Zelfstandig Professional goed geregeld.

 

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop! In alle producten en diensten die we aanbieden én in de selectie van partners waarmee we samenwerken. Dat bieden en borgen we 24/7. “Kwaliteit maakt een zorgeloze klant”, zeggen wij vaak. We laten je graag zien wat we hiermee bedoelen.

Flexibiliteit

Je bent Zelfstandig Professional. Dan wil je flexibiliteit. Dit laten we in onze producten en diensten onder andere tot uiting komen in snelle service en zeer korte opzegtermijnen. Wij weten als geen ander dat je het liefst alleen kosten hebt als je inkomsten hebt. Geen opdracht, geen kosten. Hoe ideaal is dat?