info@zpzaken.nl
023 - 568 56 30
menu

BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide dekking, tegen een scherpe prijs, zonder eigen risico en zeer flexibel.

Aanmelden

Meld je direct aan

Vaste prijs
Dagelijks opzegbaar
Verzekerd tot 10 mln.
Geen eigen risico

Waarom deze verzekering?

HOGE DEKKINGEN

ZP Control biedt in samenwerking met partner Hiscox een collectief verzekerd bedrag van €2.500.000,- per aanspraak en €10.000.000,- per jaar.

LAAGSTE PRIJS

Vanaf € 540,- per jaar een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met een verzekerd bedrag van €2.500.000,- per aanspraak. Dit vind je bij geen enkele andere partij!

FLEXIBILITEIT TEN TOP

Nu aanvragen, direct verzekerd. Opzeggen omdat je opdracht afloopt? Met één werkdag is het geregeld. Zo heb je alleen kosten als je inkomsten hebt. Ideaal, dachten wij zo.

GEEN EIGEN RISICO

ZP Control neemt het eigen risico volledig van je over. Mocht je onverhoopt aansprakelijk gesteld worden, kost het je dus helemaal niets.

BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

DE VERZEKERING VAN ZP CONTROL

Het is voor een Zelfstandig Professional van groot belang goed verzekerd te zijn. Zodra er schade ontstaat door jouw toedoen, kan dit zeer vervelende gevolgen hebben. Voor jou, maar ook voor de opdrachtgever waarmee je samenwerkt. Als de schade niet (volledig) op jou verhaald kan worden, loopt de opdrachtgever het risico dat hij de schade niet kan verhalen. Dit risico minimaliseren is belangrijk, zodat de samenwerking zonder zorgen kan plaatsvinden.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is duur om zelfstandig af te sluiten. Hierdoor kiezen veel ZP’ers ervoor on- of onderverzekerd bij zijn/haar opdrachtgever actief te zijn. Daarnaast zit je bij veel verzekeraars vast aan jaarcontracten en vergt de acceptatie veel tijd. De collectieve beroeps- en bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering van ZP Control biedt de oplossing hiervoor!

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide  dekking, geen eigen risico, een scherpe prijs en zeer flexibel. Zo hoort dat voor Zelfstandig Professionals.

IK WIL DIRECT EEN BEROEPS – EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Meld je nu aan voor de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van ZP Control. Binnen een werkdag ontvang je, na acceptatie door de adviseur, jouw verzekeringscertificaat.

Aanmelden

BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Dekking

Soort verzekering Per aanspraak Per jaar
Bedrijfsaansprakelijkheid €2.500.000,- €5.000.000,-
Beroepsaansprakelijkheid €2.500.000,- €10.000.000,-

 

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de door opdrachtgever/derden geleden vermogensschade die door de Zelfstandig Professional in de uitoefening van zijn of haar beroep wordt veroorzaakt.

BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Branches

De verzekering geldt voor vier branches. Het is alleen mogelijk deel te nemen aan deze verzekering wanneer je werkzaam bent in één van de hieronder genoemde branches.

  1. IT
  2. HRM & Finance
  3. PR, Marketing, Reclame en Communicatie
  4. Techniek & Bouwkunde
SERVICES

Hiscox verzekert, ZP Control biedt de flexibiliteit

ZP Control heeft een collectieve verzekeringspolis afgesloten bij Hiscox. Hier kan je als Zelfstandig Professional aan deelnemen.

Hiscox is een internationale nicheverzekeraar, genoteerd aan de London Stock Exchange met diverse vestigingen in de wereld. Hiscox, al decennia actief in Nederland, koppelt de wereldwijde ervaring aan de lokale expertise. Ze biedt haar klanten gespecialiseerde, gelokaliseerde producten en diensten, waarmee het is uitgegroeid tot een dynamisch onderdeel van de Hiscox verzekeringsgroep.

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Zicht risico- en verzekeringsadviseurs, die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12017107. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.