info@zpzaken.nl
023 - 568 56 30
menu

Zorgverzekering

Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Speciaal voor jou als zelfstandig professional bieden wij daarom een aantrekkelijke, collectieve zorgverzekering van ONVZ aan.

 
Meer informatie

Meld je direct aan

Overal de beste zorg

ONVZ verzekert jou niet alleen van de beste zorg, maar ook ben je bij ONVZ vrij om te bepalen door welke arts je behandeld wordt en naar welk ziekenhuis je gaat. Je hebt zo toegang tot de beste zorg bij de specialist die het beste bij jouw zorgvraag past. Met zorg- en preventieverzekeringen van topkwaliteit. Het is immers jouw leven, jouw gezondheid.

Collectief ZP Zaken in combinatie met ONVZ

Het collectief ZP Zaken is een collectief speciaal voor zelfstandig ondernemers zoals freelancers en mensen met een eenmanszaak die graag zelf hun keuzes maken.

 

 

 

De voordelen van het collectief:

  • Keuzevrijheid van dokter en ziekenhuis.
  • Maar liefst 9% korting op de basisverzekering en 12% korting op alle aanvullende verzekeringen.
  • ONVZ staat bekend om snelle uitbetaling van declaraties.
  • ONVZ ZorgConsulenten helpen jou op weg naar de arts die het best bij jouw zorgvraag past. Ook geven ze tips om gezond te worden of te blijven.

Tandfit Preventief

Voor iedereen die ook zijn gebit gezond wil houden, is Tandfit Preventief een uitkomst: mondzorgdekking in combinatie met de nieuwste elektrische tandenborstel van Philips. Jouw bezoeken aan de mondhygiënist en tandarts voor controle en preventie worden met deze verzekering volledig vergoed. Tandfit Preventief is de eerste volledig op preventie gerichte aanvullende verzekering.

Wereldfit

Reis je vaak naar het buitenland  en wil je er zeker van zijn dat je onbezorgd op zakenreis kan? Kies dan voor de aanvullende verzekering Wereldfit. Waar je ook bent: spoedeisende zorg wordt met Wereldfit altijd en overal volledig vergoed. Ook wanneer dit privé is kun je genieten van de ideale aanvulling op de basisverzekering.

Vergelijken en afsluiten

Heb je een verzekering(spakket) gevonden dat bij je past? Door op onderstaande button te klikken kun je jouw verzekeringsaanvraag invullen. De kortingen die horen bij de collectiviteit van ZP Zaken worden direct verwerkt. Stap je vóór 31 december 2018 over, dan zorgt ONVZ dat jouw huidige zorgverzekering wordt opgezegd.

Vergelijken en afsluiten

Onze partner: ONVZ

ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk. Het belang van verzekerden staat voorop. Zij biedt de best mogelijke service en hun verzekerden hebben vrijheid bij het kiezen van een arts of ziekenhuis. Met hun deskundigheid en uitstekende dienstverlening bieden zij hun verzekerden altijd een persoonlijke benadering.