info@zpzaken.nl
023 - 568 56 30
menu

PARTICULIERE VERZEKERINGEN 

5% korting op de particuliere verzekeringen van InShared. Een cadeau van ZP Control voor alle Zelfstandig Professionals. We all benefit!

Meer informatie

Meld je direct aan

Waarom InShared?

Alles online

Bij InShared gaat vrijwel alles online, zodat je alles zelf kunt regelen en je 24/7 inzicht hebt in je digitale Verzekeringsmap.

Voordelig én goede dekking

InShared is één van de goedkoopste verzekeraars van Nederland, terwijl er goed naar alle dekkingen is gekeken. Je bent bij InShared nooit onder- of oververzekerd.

Niet straffen, maar belonen

Bij InShared gelooft men niet in straffen, wel in belonen. Zo kan je beloningspunten verdienen voor ‘goed gedrag’, bijvoorbeeld wanneer je een jaar lang geen schade hebt gehad.

Flexibiliteit ten top

Het is voor alle Zelfstandig Professionals mogelijk om de verzekering bij InShared dagelijks op te zeggen. Je zit dus niet eindeloos vast aan een verzekering. Flexibiliteit ten top.

ZP Control geeft..

Bij ZP Control gaan we niet zomaar in zee met iedere verzekeraar. We selecteren ze op flexibiliteit en kwaliteit. Zo kwamen we vanzelf uit bij InShared. Ze hebben al verschillende prijzen gewonnen van de Consumentenbond. Onder andere voor de aansprakelijkheidsverzekering en woonverzekering.

..5% korting voor alle ZP'ers

ZP Control heeft bij InShared korting bedongen voor alle Zelfstandig Professionals. Maak gebruik van 5% korting op je verzekeringen voor o.a. je auto, huis, brommer, caravan, reis, ongevallen of rechtshulp.

Meer informatie

Onze partner: InShared

InShared is opgericht in 2010 als initiatief van Achmea. Ze onderscheiden zich van andere verzekeraars door hun ‘jaarbeloning’. Wanneer een verzekerde een jaar lang geen schade heeft, krijgt deze aan het einde van het jaar een beloning. In lijn met de bekende slogan We all benefit.