info@zpzaken.nl
023 - 568 56 30
menu

Hulp bij het afdekken van risico's

Verzekeringen24 helpt je met advies over zakelijke verzekeringen met het afdekken van de risico’s die horen bij het ondernemen. 

Meld je direct aan

Passende verzekeringen voor Zelfstandig Professionals

Verzekeringen24 helpt bij het afdekken van de risico’s die bij het ondernemen horen. Welke dat precies zijn? Dat kan Verzekeringen24 (samen met jou) inzichtelijk maken. Start daarom hier de risicoscan. Binnen tien minuten ben je er achter welke risico’s je loopt met jouw onderneming.

Start risicoscan

Meest gekozen verzekeringen

Bedrijfsaansprakelijkheid

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) bescherm je jouw bedrijf tegen de directe schade aan personen of zaken die jij of jouw werknemers veroorzaken. Bereken hier je premie.

Rechtsbijstand

Je hebt als ondernemer met veel partijen te maken, zoals afnemers, leveranciers, de gemeente, personeel en verhuurders. De kans op een conflict is altijd aanwezig. Met een Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp. Bereken hier je premie.

Beroepsaansprakelijkheid

De kans op een advies-/beroepsfout is aanwezig. Dit risico is eenvoudig te verzekeren met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bereken hier je premie.

Productaansprakelijkheid

Het kan gebeuren dat je producten moet terughalen om schade te voorkomen of te beperken. Dit is (gedeeltelijk) meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Bereken hier je premie.

Welke risico’s je nog meer loopt hangt af van wat je precies wel en niet doet. Doe daarom de risicoscan.

Start risicoscan

Waarom Verzekeringen24?

 • Denkt met je mee
  Verzekeringen24 denkt met je mee en kijkt of en vooral welke verzekering of dienst voor jouw geval het beste aansluit.
 • Scherp tarief
  Daarbij streeft Verzekeringen24 ernaar de diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.

 

 • Groeit mee met je activiteiten
  Als je onderneming groeit of verandert, dan helpt Verzekeringen24 om te bepalen waar je nog meer rekening mee moet houden.
 • Bereikbaar
  Je kan contact met ons opnemen via de kanalen die jou uitkomen, zoals telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.

 

Onze partner: Verzekeringen24

Als ondernemer moet je veel zaken zelf regelen. Je ziet verzekeringen als randzaak en niet als je core business. Verzekeringen24 juist wel. En helpt je hierbij door onafhankelijk advies te geven over hoe jij je risico’s het best kan afdekken. Op welke manier jij dat wilt: volledig online of tijdens een gesprek.