Farid Tabarki Bekijk alle >

13/12/2018

De Flexmarkt in 2019 volgens Wim Davidse

Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) spraken in de Flex Trends maand van het ZP Radio programma HoofdZaken met Wim Davidse. Wim geeft zijn visie op de flexmarkt in 2019 en bereidt ons voor op grote wijzigingen. Welke ontwikkelingen flex doormaakt en hoe de kanteling van de markt vorm kreeg het afgelopen jaar komen aan bod in deze uitzending van ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

29/11/2018

Lancering Pitch Payroll met Robert van Asch

Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) spraken in deze aflevering van het ZP Radio programma HoofdZaken Robert van Asch van Pitch Payroll. Dit nieuwe label van de HeadFirst Source Group ontzorgt de zelfstandig professional door randzaken rond ondernemerschap uit handen te nemen. Hoe dit precies werkt hoor je in deze aflevering van HoofdZaken bij ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

22/11/2018

Bart van den Belt over ondernemersgroei

Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) spreken deze week in HoofdZaken bij ZP Radio met Bart van den Belt. Deze bevlogen businesscoach, spreker en auteur vertelt gepassioneerd over hoe hij Zelfstandig Professionals verder helpt om door te groeien met hun onderneming. Recent schreef hij het boek ‘Waag de sprong’ en momenteel werkt hij aan een nieuw boek. Bart legt ook uit wat zijn Succes Academie precies inhoudt en beschrijf verchillende type ondernemers. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

12/11/2018

ZP Ochtend – Petra van de Goorbergh over de Week van de Werkstress

Van 12 t/m 15 november is het Week van de Werkstress. Dit jaar is het thema werkplezier. Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met organisatrice Petra van de Goorbergh van Oval over deze week.  

08/11/2018

ZP Ochtend – Liv van der Veen van Kvk over ongevraagde telefoontjes ZP’ers

De Zelfstandig Professional wordt veel lastig gevallen door ongevraagde telefoontjes met aanbiedingen. De Kamer van Koophandel onderneemt hierop actie. Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met Liv van der Veen, manager beleid en juridische zaken van de Kvk.  Luister het gesprek hier terug.

06/12/2018

Boris Emmerig geeft zijn visie op 2e voortgangsbrief Wet DBA

In deze aflevering van HoofdZaken praten Sebas Krijgsman en Natasja Spooren (HeadFirst) met Boris Emmerig van Holla Advocaten. Boris geeft zijn visie op de Tweede Voortgangsbrief in het kader van de Wet DBA. Boris belicht de huidige stand van zaken op de flexibele arbeidsmarkt en duikt in de kabinetsplannen. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

23/11/2018

ZP Ochtend – Sabrine Boogers over Black Friday

Het is vandaag Black Friday. Sabrine Boogers van Orange Buddies Media deed hier onderzoek naar en Sebas Krijgsman belde haar hierover op ZP Radio.

12/11/2018

ZP Ochtend – Linkedin expert Annelies van Toledo over het belang van personal branding

Maandelijks organiseert HeadFirst 'HeadsUp' in de Jaarbeurs Utrecht. Dit keer geeft Linkedin expert Annelies van Toledo een interactieve trainingssessie. Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met haar over deze workshop en het belang van personal branding.  

08/11/2018

Niels Huismans over zijn boek ‘Lerend Leven’

In het ZP Radio programma HoofdZaken spreken Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) vandaag met Niels Huismans. Niels is ondernemer, raadslid en hij schreeft het boek ‘Lerend Leven’.  Over de vraag waarom je altijd van situaties kan leren en hoe je dit kunt toepassen in jouw werk hoor je in deze aflevering van HoofdZaken bij ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk door HeadFirst.  

02/11/2018

ZP Ochtend – Oskar Barendse van Knab over pinnen

We nemen steeds minder contant geld op. Knab deed onderzoek en Sebas Krijgsman belde hierover op ZP Radio met Oskar Barendse. Luister het gesprek hier terug.

ZP Radio, jouw update over ondernemerschap!

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP