Jeroen Hüpscher Bekijk alle >

18/04/2019

Een persoonlijk ontwikkelingstraject in Afrika? Initiatiefnemer Maarten Thans vertelt er alles over

Deze week staat het ZP Radio programma “Hoofdzaken” in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Initiatiefnemer Maarten Thans vertelt over een avontuurlijk, exclusief én persoonlijk ontwikkelingstraject: de Shift Happens Trail in de ‘bush’ van Afrika. Een bijzondere reis die jou begeleidt op jouw ontdekkingsreis en zoektocht naar inzichten en antwoorden. Na de reis weet je wat er toe doet en wat niet. Deelneemster Monica Versteegh vertelt je al te graag over haar ervaringen van deze bijzondere reis. Luister nu naar ZP Radio. Hoofdzaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

11/04/2019

ZP Ochtend – Natasja Spooren over de nieuwe ZP Facts

De nieuwste editie van ZP Facts is uit: hét onderzoeksrapport voor Zelfstandig Professionals! Natasja Spooren is bij Sebas Krijgsman te gast op ZP Radio en zij licht het thema van deze jubileum editie 'ZP Index onder de loep' toe. Luister hier het gesprek terug.

28/03/2019

Tips en trics voor intakegesprekken van Arnold Vonk van Myler

Welke voorbereiding kun je het beste treffen voor een intake gesprek? Wat zijn de meest voorkomende valkuilen? En welke gesprekstechnieken kun je het beste gebruiken? Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) praten deze week in HoofdZaken met Arnold Vonk van Myler. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

14/03/2019

Codam: De toekomst van programmeren

Deze week praten Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) in het ZP Radio programma HoofdZaken over codetaal. Lisa Stamm van Codam vertelt enthousiast over leren programmeren zonder docenten en collegegeld. Deze van origine Franse opleiding is sinds kort ook in Nederland te volgen. Hoe de opleiding eruit ziet, wanneer je ervoor in aanmerking komt en wat het belang van nieuw IT talent is hoor je in deze uitzending van ZP Radio. Luister hier het gesprek terug. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

28/02/2019

Nicol Tadema: het belang van een goede vacaturetekst

Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) praten in het ZP Radio programma HoofdZaken met Nicol Tadema van Voor Tekst. Nicole is specialist in arbeidsmarktcommunicatie en heeft vanuit die rol het boek ‘Werven met woorden’ geschreven. Ook heeft beoordeelde zij arbeidsmarktcases in de Werf& Awards. Wat is het belang van een goede vacature/opdracht tekst en welke tips heeft Nicol voor jou als tekstschrijver? Luister hier het gesprek terug. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

11/04/2019

RPA: bedreiging of kans? Kenneth Lei van Deloitte licht toe

Het ZP Radio programma ‘HoofdZaken’ staat deze week in het teken van RPA. Kenneth Lei, gepromoveerd met een onderzoek binnen dit thema gaat hierover in gesprek met Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst). Wat is RPA en wat betekent het voor mij als Zelfstandig Professional? Je hoort het bij ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

04/04/2019

Werking Dynamisch Aankoop Systeem door Wouter Waaijenberg van Staffing MS

Wouter Waaijenberg, algemeen directeur van Staffing MS (onderdeel van HeadFirst Group) is deze week te gast bij Sebas Krijgsman & Paul van Leeuwen (HeadFirst) in het ZP Radio programma HoofdZaken. Wouter legt de rol van een Managed Service Provider uit en licht de werking van een Dynamisch Aankoop Systeem toe. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

21/03/2019

Linda van Beek over gevolgen van de Brexit voor ondernemend Nederland

HoofdZaken staat deze week in het thema van de naderende Brexit. Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) maken het programma vandaag vanuit het kantoor van VNO-NCW/MKB in Den Haag en spreken daar met Linda van Beek, manager internationaal ondernemen. Linda vertelt over de mogelijke gevolgen van de Brexit voor Nederlandse ondernemers. Wat zijn Brexit Buddies en wat betekent het voor het Verenigd Koninkrijk in relatie tot Europa? Je hoort het in deze aflevering van HoofdZaken bij ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

07/03/2019

ZP Zaken en HeadFirst breiden samenwerking uit

Vandaag praten Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) in HoofdZaken bij ZP Radio met Michel Verheij en Boy Kruiswijk van ZP Zaken. HeadFirst werkt middels o.a. ZP Radio al langer samen met ZP Zaken, maar nu is de samenwerking uitgebreid met de Premium Dienstverlening. Welke voordelen biedt dit partnerschap de Zelfstandig Professional en wat doet ZP Zaken precies? Je hoort het in deze uitzending van ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

27/02/2019

ZP Ochtend – Tessa Maessen van Toverland over een droombaan!

Ben jij gek op achtbanen en rides? Dan heeft Attractiepark Toverland jouw droombaan of opdracht voor je! Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met Tessa Maessen van Attractiepark Toverland uit Sevenum (Limburg). Luister hier het gesprek terug.  

ZP Radio, jouw update over ondernemerschap!

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP