Mark Reynolds Bekijk alle >

11/06/2019

Het Design Thinking van Stefan Wobben

Wat is Design Thinking? Waarom schreef hij het  ‘Handboek Betekenisvol Ondernemen’ en hoe werd een voormalig marktkoopman Serial Entrepeneur? Stefan Wobben is de inspirerende spreker van de HeadFirst kennissessie HeadsUp op 11 juni in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht. Vandaag is hij te gast bij Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen in HoofdZaken bij ZP Radio. Luister hier naar zijn visie op ondernemen. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst

16/05/2019

Heeft het interim vak een imago probleem? Joke Twigt van Interim Management licht toe

De eerste editie van Interim Magazine is verschenen! Een mooie aanleiding om hoofdredactrice Joke Twigt uit te nodigen voor HoofdZaken bij ZP Radio. Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) gaan met haar in gesprek over waarom dit magazine verschijnt, het imago van dit vakgebied en de Interim Challenge. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

09/05/2019

Verander als je wilt, dit is het moment volgens Jan Rotmans

Hij is hoogleraar transities aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en noemt zichzelf activist. Net terug van een transitietraining op Ibiza in de ZP Radio studio vandaag: Jan Rotmans. Sebas Krijgsman en Natasja Spooren (HeadFirst) praten met Jan over hoe verandering in gang gezet kan worden en wat dat voor impact heeft. Ook laat hij zijn licht schijnen over welke ontwikkelingen op maatschappelijk vlak aanstaande zijn en waarom hij zijn recente boek ‘Omwenteling’ schreef. Luister hier het gesprek terug. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

26/04/2019

Varen met Directeuren 2019

MeerBusiness Amsterdam organiseerde afgelopen woensdag de jubileum editie van Varen met Directeuren. Sebas Krijgsman ging mee als varende reporter en sprak met Hilda Hofkamp van de Johan Cruijff ArenA, Sander Klos van Business Accelerator,  Rob Snijders van EPS Amsterdam print- en drukwerk, Britt Kreeft van Bring At Work, Edwin Bijl van Esplendor Group en organisatrice Ursula van Zantvliet Rozemeijer van Meer Business Amsterdam. Luister en stap aan boord met ZP Radio!  

18/04/2019

Een persoonlijk ontwikkelingstraject in Afrika? Initiatiefnemer Maarten Thans vertelt er alles over

Deze week staat het ZP Radio programma “Hoofdzaken” in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Initiatiefnemer Maarten Thans vertelt over een avontuurlijk, exclusief én persoonlijk ontwikkelingstraject: de Shift Happens Trail in de ‘bush’ van Afrika. Een bijzondere reis die jou begeleidt op jouw ontdekkingsreis en zoektocht naar inzichten en antwoorden. Na de reis weet je wat er toe doet en wat niet. Deelneemster Monica Versteegh vertelt je al te graag over haar ervaringen van deze bijzondere reis. Luister nu naar ZP Radio. Hoofdzaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

23/05/2019

De internationale arbeidsmarkt volgens Jochem de Boer van de World Employment Confederation

Onlangs is de European Employment Barometer gelanceerd. Jochem de Boer van de World Employment Confederation (WEC) vertelt over dit initiatief in HoofdZaken bij ZP Radio. Ook laat hij bij Sebas & Paul zijn licht schijnen over de internationale arbeidsmarkt en blikt hij vooruit op de International Labour Conference. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst

10/05/2019

ZP Ochtend – Roos Wouters over de Dag van de Modern Werkende

Morgen is het Dag van de Modern Werkende. Dan gaat ook een landelijke petitie van start voor een eerlijke sociale zekerheid: 'Nee tegen verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP'. Sebas Krijgsman belde hier op ZP Radio over met  initiatiefneemster Roos Wouters van de Werkvereniging.

02/05/2019

Peter Bargon, directeur dienstverlening MKB en ZZP over het groeionderzoek en de KvK Connect app

De Kamer van Koophandel deed recent groeionderzoek naar Zelfstandig Professionals in de markt. In HoofdZaken praten Sebas Krijgsman en Natasja Spooren (HeadFirst) hierover met de directeur dienstverlening MKB en ZZP van de Kamer van Koophandel: Peter Bargon. Peter praat je ook bij over de nieuwe app KvK connect en licht de mogelijkheden hiervan omtrent digitale marktplaatsen voor inhuur toe. Ook geeft hij zijn visie op de toenemende digitalisering in het bedrijfsleven. Beluister het gesprek hier. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

25/04/2019

ZP Radio vanaf locatie: Het Ondernemershuis van Hans Bieheuvel van ONL

HoofdZaken komt deze week vanuit het Ondernemershuis. Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers opende deze locatie samen met businesspartners. Vol passie vertelt Hans over de opening met Mark Rutte, het ZZP Manifest, het MKB Toekomstplan. Daarnaast geeft hij zijn visie op de wet DBA. Luister hier het gesprek terug. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

11/04/2019

RPA: bedreiging of kans? Kenneth Lei van Deloitte licht toe

Het ZP Radio programma ‘HoofdZaken’ staat deze week in het teken van RPA. Kenneth Lei, gepromoveerd met een onderzoek binnen dit thema gaat hierover in gesprek met Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst). Wat is RPA en wat betekent het voor mij als Zelfstandig Professional? Je hoort het bij ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

ZP Radio, jouw update over ondernemerschap!

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP