Peter Weber Bekijk alle >

21/02/2019

Goed opdrachtgeverschap volgens Egmond Borgdorff van Achmea

In deze aflevering van het ZP Radio programma ‘HoofdZaken’ praten Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) met de Directeur HR Beleid & Arbeidsmarkt van Achmea: Egmond Borgdorff. Egmond vertelt bevlogen over goed opdrachtgeverschap. Wat maakt Achmea aantrekkelijk voor medewerkers, maar vooral ook voor Zelfstandig Professionals? En waarom is bijvoorbeeld het functioneringsgesprek per 2019 afgeschaft binnen de organisatie? Je hoort het in deze aflevering van HoofdZaken. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

14/02/2019

ZP Ochtend – Team Rockstars IT Valentijnsdag actie

Vandaag is het Valentijnsdag en dat laat Team Rockstars IT niet zomaar voorbij gaan. Zij gaan namelijk dates regelen voor vrijgezelle medewerkers. Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met  Miriam Torrico, event manager van Team Rockstars IT. Luister hier het gesprek terug.  

07/02/2019

Zakelijk succes coaching van Lieselore van Dijkhuizen

In deze aflevering van het ZP Radio programma HoofdZaken praten Paul van Leeuwen (HeadFirst) en Natasja Spooren (HeadFirst) met Lieselore van Dijkhuizen, Zakelijk Succes Coach.Lieselore legt uit dat je een goed idee kunt hebben, maar er zelf ook een bent. Wat is het verschil tussen in en aan je bedrijf werken en hoe werkt het credo doen, laten en onthouden? Luister hier het gesprek terug. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

24/01/2019

Menzo de Muinck Keizer over Global Sourcing

Paul van Leeuwen (HeadFirst) en Natasja Spooren (HeadFirst) spraken in deze aflevering van het ZP Radio programma HoofdZaken met Menzo de Muinck Keizer van Baker Boucher. Menzo legt uit wat Global Sourcing precies is, waarom het fly-in model populair is en wat de toekomst is van deze manier van talentwerving. Luister hier het gesprek terug. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

13/12/2018

De Flexmarkt in 2019 volgens Wim Davidse

Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) spraken in de Flex Trends maand van het ZP Radio programma HoofdZaken met Wim Davidse. Wim geeft zijn visie op de flexmarkt in 2019 en bereidt ons voor op grote wijzigingen. Welke ontwikkelingen flex doormaakt en hoe de kanteling van de markt vorm kreeg het afgelopen jaar komen aan bod in deze uitzending van ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

14/02/2019

Fedde Monsma over zijn boek ‘Poldermodel 3.0’

In deze aflevering van HoofdZaken bij ZP Radio spreken Sebas Krijgsman en Natasja Spooren (HeadFirst) met Fedde Monsma. Fedde is politicoloog en arbeidsmarktdeskundige. Hij heeft een duidelijk visie op de arbeidsmarkt en schreef het boek Poldermodel 3.0 Luister hier het gesprek terug. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

12/02/2019

ZP Ochtend – Hugo-Jan Ruts over ZP stelsel debat

Deze week is het Webinar Week georganiseerd door Werf& en Zip Conomy. Donderdag is het thema Arbeidsmarkt, inhuur en flex. Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met Hugo-Jan Ruts, hoofdredacteur van ZiP Conomy. Hugo-Jan leidt het debat over het zp stelsel tussen Mei Li Vos van de Pvda en Mirjam de Blécourt van de VVD, beiden kandidaat voor de eerste kamer. Luister hier het gesprek terug.

31/01/2019

Aad van der Werf over arbeidsmarkttrends 2019

Paul van Leeuwen (HeadFirst) & Natasja Spooren (HeadFirst) spraken vandaag met Aad van der Werf van Tempo Team. Aad laat zijn licht schijnen op de arbeidsmarktontwikkelingen en deelt de belangrijkste trends van dit moment. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

20/12/2018

De Flexmarkt in 2019 volgens Hugo-Jan Ruts

In het ZP Radio programma HoofdZaken is vandaag bij Sebas Krijgsman & Paul van Leeuwen (HeadFirst) te gast Hugo-Jan Ruts van ZiP Conomy. In het kader van de FlexTrends Maand 2019 vertelt Hugo-Jan over de huidige stand van zaken op de flexibele arbeidsmarkt. Ook schetst hij het toekomstbeeld voor de Zelfstandig Professional en de opdrachtgever in het licht van de Wet DBA. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

06/12/2018

Boris Emmerig geeft zijn visie op 2e voortgangsbrief Wet DBA

In deze aflevering van HoofdZaken praten Sebas Krijgsman en Natasja Spooren (HeadFirst) met Boris Emmerig van Holla Advocaten. Boris geeft zijn visie op de Tweede Voortgangsbrief in het kader van de Wet DBA. Boris belicht de huidige stand van zaken op de flexibele arbeidsmarkt en duikt in de kabinetsplannen. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

ZP Radio, jouw update over ondernemerschap!

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP