info@zpzaken.nl
023 - 568 56 30
menu

Verzekeringen

Alle verzekeringen van ZP Control zijn er speciaal voor de Zelfstandig Professional. Geen ‘one size fits all’-producten, maar maatproducten voor professionals die een eigen aanpak verdienen.

Meld je direct aan

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid

Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering voor het moment dat je een opdracht hebt. De verzekering van ZP Control maakt het mogelijk!

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide dekking, tegen een scherpe prijs, zonder eigen risico en zeer flexibel. Je betaalt alleen als je ook daadwerkelijk een opdracht hebt.

Lees meer

Zorgverzekering

Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Speciaal voor jou als zelfstandig professional biedt ZP Zaken, onder het label ZP Control, daarom een aantrekkelijke, collectieve zorgverzekering van ONVZ aan.

Lees meer

Verzekeringsadvies

ZP Control biedt in samenwerking met Zicht risico- en verzekeringsadviseurs de Zelfstandig Professional onmisbaar verzekeringsadvies.

Lees meer

Risicoscan

In samenwerking met Verzekeringen24 biedt ZP Control een risicoscan die in enkele minuten jouw ondernemersrisico’s in kaart brengt.

Lees meer

 

Zorgverzekering

Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Speciaal voor Zelfstandig Professionals heeft Zorg en Zekerheid een aantrekkelijke, collectieve zorgverzekering via ZP Zaken onder het label ZP Control.

Lees meer