uitzendingen

15/02/2018

Antoon Kuijpers en Alf Zwilling van VZVZ

In deze aflevering van HoofdZaken op ZP Radio praten Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) met Antoon Kuijpers en Alf Zwilling van de Vereniging van Zorgaanbieders (VZVZ). Deze organisatie draagt zorg voor de elektronische uitwisseling van medische gegevens en is hiermee van toegevoegde waarde voor de zorg, de zorgaanbieder en de patiënten. Met het nieuwe initiatief volgjezorg.nl  kun je zelf inzien wanneer en door wie gegevens zijn opgevraagd. Kuijpers en Zwilling vertellen bevlogen over het belang van grip krijgen op de verstrekking van de juiste medische gegevens en het hierin meekrijgen van diverse partijen om zo de patiënt/burger beter van dienst te kunnen zijn. Beluister de uitzending hier. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.                    

01/02/2018

Dennis Wiersma – VVD

  Sebas Krijgsman & Paul van Leeuwen (HeadFirst) spraken in deze aflevering van HoofdZaken bij ZP Radio met Dennis Wiersma van de VVD. Dennis is woordvoerder AOW, werknemersverzekeringen, arbeidsmarktbeleid, ontslagregelingen, arbeidsverhoudingen en 'Leven lang leren'. Wiersma geeft zijn visie op de Wet DBA en vertelt over zijn eigen ervaringen als ZP’er. Beluister de uitzending hier. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.                    

08/02/2018

Dick Konings

  ZP Radio is hét radioplatform voor de Zelfstandig Professional en vandaag staat een ZP’er centraal in het programma HoofdZaken. Dick Konings is verandermanager bij Hoogheemraadschap Delfland. In die rol is hij ook opdrachtgever en huurt hij ZP’ers in om opdrachten binnen zijn huidige project uit te voeren. Dick heeft een veelzijdige achtergrond. Zo is hij afgestudeerd in Politieke Wetenschappen, deed hij veel ervaring op als horecamanager en startte hij samen met zijn compagnon zijn eigen organisatie in change management. In deze uitzending van ZP Radio laat hij zijn licht zijn op zijn rol als ZP’er én opdrachtgever en geeft hij zijn visie op de Wet DBA. Beluister de aflevering hier. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.                    

25/01/2018

Gerrard Boot

  Bij ZP Radio spraken Sebas Krijgsman & Paul van Leeuwen (HeadFirst) vandaag in het programma HoofdZaken met Gerrard Boot. Gerrard is hoogleraar Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden op de afdeling Sociaal Recht. Hij doet onderzoek, geeft onderwijs en is gepromoveerd op een proefschrift ‘Arbeidsrechtelijke bescherming’. Daarnaast is hij raadsheer bij het Gerechtshof Amsterdam en betrokken bij de Rechtbank Amsterdam. Gerrard vertelt over zijn voorzitterschap van de comissie Boot waarmee hij met een aantal betrokkenen onderzoek deed naar de implementatie van de Wet DBA en de kansen voor de daarbij behorende modelovereenkomsten. Beluister de aflevering hier. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.                    

ELKE DONDERDAG ZP Radio.

Elke donderdag vanaf 16.00 uur een nieuwe uitzending van ZP Radio. 

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP