uitzendingen

17/05/2018

Eva de Vries van Deikwijs Advocaten over privacywet AVG

Op 25 mei gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Hierover praten Sebas Krijgsman & Bart van der Geest (HeadFirst) vandaag met Eva de Vries van Deikwijs Advocaten. Eva vertelt over haar vakgebied en licht de AVG toe. Welke stappen zouden ondernemers en Zelfstandig Professionals moeten nemen en hoe worden organisaties getoetst? Dat hoor je in deze aflevering van het ZP Radio programma ‘HoofdZaken’. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

10/05/2018

Marjolein Vermeer en Henk Stienstra over de Doorzetters van Autitalent

In de nieuwste aflevering van HoofdZaken hebben Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) Marjolein Vermeer en Henk Stienstra van Autitalent te gast. Deze organisatie zet zich al 10 jaar in om passend werk te vinden voor mensen met autisme, oftewel doorzetters. Beiden vertellen bevlogen over hun vak en geven interessante voorbeelden uit de praktijk. Hoe wordt er in de arbeidsmarkt om gegaan met de doelgroep met autisme en wat zijn de voordelen en uitdagingen voor de doorzetters? Je hoort het in deze aflevering van HoofdZaken bij ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

15/05/2018

Lock Me Up – Free A Girl 2018

Free a Girl organiseert sinds 2011 “Lock me Up – Free a Girl”, als onderdeel van de Week tegen Kinderprostitutie. Marc Hogervorst van Lifestyle Gym in Hoofddorp doet mee aan het initiatief en sloot Gert-Jan Schellingerhout en Mike Kruiswijk van HeadFirst voor 12 uur op in een hokje van 1 bij 2 meter.  Sebas Krijgsman deed als reporter verslag en sprak de organisator en 'vrijwillige gevangenen'.

03/05/2018

Jeroen Bulters van Nerd As A Service over de Blockchain

Sebas Krijgsman & Paul van Leeuwen (HeadFirst) ontvangen deze week Jeroen Bulters als gast in het ZP Radio programma HoofdZaken. Jeroen is chief executive nerd bij Nerd As A Service. Met inmiddels 18 jaar ervaring in de IT branche en ruime ervaring in het werken voor diverse opdrachtgevers begon hij kort geleden als Zelfstandig Professional. Met zijn expertise helpt hij bedrijven met het faciliteren van mogelijkheden voor gebruik van de blockchain. Wat is dit precies? Hebben we het over een modewoord of zijn we binnenkort afhankelijk van deze technologie? Jeroen geeft zijn visie bij ZP Radio. Beluister hier de uitzending.  

ELKE DONDERDAG ZP Radio.

Elke donderdag vanaf 16.00 uur een nieuwe uitzending van ZP Radio. 

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP