uitzendingen

12/11/2018

ZP Ochtend – Linkedin expert Annelies van Toledo over het belang van personal branding

Maandelijks organiseert HeadFirst 'HeadsUp' in de Jaarbeurs Utrecht. Dit keer geeft Linkedin expert Annelies van Toledo een interactieve trainingssessie. Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met haar over deze workshop en het belang van personal branding.  

08/11/2018

Niels Huismans over zijn boek ‘Lerend Leven’

In het ZP Radio programma HoofdZaken spreken Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) vandaag met Niels Huismans. Niels is ondernemer, raadslid en hij schreeft het boek ‘Lerend Leven’.  Over de vraag waarom je altijd van situaties kan leren en hoe je dit kunt toepassen in jouw werk hoor je in deze aflevering van HoofdZaken bij ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk door HeadFirst.  

12/11/2018

ZP Ochtend – Petra van de Goorbergh over de Week van de Werkstress

Van 12 t/m 15 november is het Week van de Werkstress. Dit jaar is het thema werkplezier. Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met organisatrice Petra van de Goorbergh van Oval over deze week.  

08/11/2018

ZP Ochtend – Liv van der Veen van Kvk over ongevraagde telefoontjes ZP’ers

De Zelfstandig Professional wordt veel lastig gevallen door ongevraagde telefoontjes met aanbiedingen. De Kamer van Koophandel onderneemt hierop actie. Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met Liv van der Veen, manager beleid en juridische zaken van de Kvk.  Luister het gesprek hier terug.

ZP Radio, jouw update over ondernemerschap!

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP