uitzendingen

16/05/2019

Heeft het interim vak een imago probleem? Joke Twigt van Interim Management licht toe

De eerste editie van Interim Magazine is verschenen! Een mooie aanleiding om hoofdredactrice Joke Twigt uit te nodigen voor HoofdZaken bij ZP Radio. Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) gaan met haar in gesprek over waarom dit magazine verschijnt, het imago van dit vakgebied en de Interim Challenge. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

09/05/2019

Verander als je wilt, dit is het moment volgens Jan Rotmans

Hij is hoogleraar transities aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en noemt zichzelf activist. Net terug van een transitietraining op Ibiza in de ZP Radio studio vandaag: Jan Rotmans. Sebas Krijgsman en Natasja Spooren (HeadFirst) praten met Jan over hoe verandering in gang gezet kan worden en wat dat voor impact heeft. Ook laat hij zijn licht schijnen over welke ontwikkelingen op maatschappelijk vlak aanstaande zijn en waarom hij zijn recente boek ‘Omwenteling’ schreef. Luister hier het gesprek terug. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

10/05/2019

ZP Ochtend – Roos Wouters over de Dag van de Modern Werkende

Morgen is het Dag van de Modern Werkende. Dan gaat ook een landelijke petitie van start voor een eerlijke sociale zekerheid: 'Nee tegen verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP'. Sebas Krijgsman belde hier op ZP Radio over met  initiatiefneemster Roos Wouters van de Werkvereniging.

02/05/2019

Peter Bargon, directeur dienstverlening MKB en ZZP over het groeionderzoek en de KvK Connect app

De Kamer van Koophandel deed recent groeionderzoek naar Zelfstandig Professionals in de markt. In HoofdZaken praten Sebas Krijgsman en Natasja Spooren (HeadFirst) hierover met de directeur dienstverlening MKB en ZZP van de Kamer van Koophandel: Peter Bargon. Peter praat je ook bij over de nieuwe app KvK connect en licht de mogelijkheden hiervan omtrent digitale marktplaatsen voor inhuur toe. Ook geeft hij zijn visie op de toenemende digitalisering in het bedrijfsleven. Beluister het gesprek hier. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

ZP Radio, jouw update over ondernemerschap!

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP