uitzendingen

21/06/2018

ZP Radio bij de Lef Startersaward 2018 voorronde

Afgelopen dinsdag werd in Area071 in Leiderdorp de voorronde van de Lef Starterswedstrijd 2018 georganiseerd. Sebas Krijgsman deed voor het ZP Radio programma HoofdZaken verslag van deze energieke avond. Hij sprak met Bart Hoenen van Area071 over zijn rol als een van de coaches. Rudo Slappendel van Rudeboy Media en juryvoorzitter Mike Korenvaar lichtte de avond toe. Michelle Stede van The Greener Good, Amrit en Dana van De Kleine Planeet en Angela de Jong en Jeroen Zwagerman van Mees & Co vertelden enthousiast over hun ondernemingen. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.      

14/06/2018

Verslag van HeadsUp over Kunstmatige Intelligentie

HeadFirst organiseerde op dinsdag 12 juni de bijeenkomst HeadsUp in de Jaarbeurs Utrecht. Dit keer was het thema Kunstmatige Intelligentie. Sebas Krijgsman maakte voor ZP Radio een reportage van deze HeadsUp. Hij sprak met Natasja Spooren van HeadFirst en spreker op het event Gert Wijnalda van Red Ant en Prometech. Daarnaast kwamen ondernemers Robin Bassie en Willem de Roode aan het woord. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

15/06/2018

Reportage van The Employee Journey

Op dinsdag 12 juni organiseerde HR Community The Employee Journey in B. Amsterdam. Voor ZP Radio deed Sebas Krijgsman verslag van dit event en sprak hij met dagvoorzitter Emke Daniëls van HR Community. Op de beursvloer vertelden Joost Bazelmans van RMMB, Lianne Sol en Annet Weidema van Rvdb,  en Jitze Reeder van Lagerweij over hun bijdrage aan The Employee Journey. Student International Hospitality Management met een minor in HR Marie Linde vertelt wat zij van het event vindt.  

11/06/2018

Schipper Chris Broers van Kinboat Amsterdam

Sebas Krijgsman vaarde voor ZP Radio met Kinboat door de grachten van Amsterdam. De Cruise Like A Local tour gaat langs vele hotspots van de stad. Enthousiaste schipper Chris Broers vertelde over de mogelijkheden voor privé en zakelijk gebruik van de boottocht. Beluister het interview hier.

ELKE DONDERDAG ZP Radio.

Elke donderdag vanaf 16.00 uur een nieuwe uitzending van ZP Radio. 

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP