uitzendingen

21/11/2017

Yasin Chalabi van Hiscox

Sebas Krijgsman en Michel Verheij praten in deze uitzending van ZP Radio met Yasin Chalabi van Hiscox. Yasin licht zijn werk voor deze verzekeraar toe en hij vertelt over de verschillende producten en diensten. Hiscox heeft zich onder meer gespecialiseerd in Cyber en Data Risks. Welke gevaren dreigen er voor Zelfstandig Professionals en wat zijn dingen die je er zelf tegen kunt doen? Je hoort het in deze uitzending van ZP Radio.

14/11/2017

Manon Vonk van VonkFactor13

   In deze uitzending van ZP Radio staat Social Media centraal. Sebas Krijgsman en Michel Verheij praten met Manon Vonk van VonkFactor13. Manon werkte als journalist voor AssurantieMagazine en ontwikelde daar een passie voor de verzekeringsbranche en Social Media. Zij richtte VonkFactor13 op. Via deze organisatie helpt zij Zelfstandig Professionals en bedrijven met de inzet van Social Media platformen als LinkedIn, Facebook en Twitter. Waarom je als ZP’er echt op Social Media zou moeten en waar je rekening mee moet houden hoor je in deze uitzending.  

16/11/2017

Roos Wouters van Werkvereniging

Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (Headfirst) spraken vandaag bij ZP Radio met Roos Wouters van Werkvereniging. Dit onafhankelijke belangenplatform brengt zelfstandig professionals, werknemers en werkgevers bij elkaar. De resultaten van het ‘Jouw Stem’ onderzoek van Werkvereniging  worden teruggekoppeld aan politiek, arbeidsmarktpartijen en media. Roos vertelt over hoe zij belangeloos en vanuit het hart dit platform startte en in stand houdt.  

09/11/2017

Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers

Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen spraken vandaag in het ZP Radio programma ‘HoofdZaken’ met Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers. Deze organisatie laat de stem van ondernemers horen en lobbyt voor de belangen in Den Haag. Wat is zijn visie op het onlangs gepresenteerde regeerakkoord? Hans geeft weer hoe ONL denkt over verschillende thema’s en legt uit hoe ondernemers zelf een rol kunnen spelen. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

ELKE DONDERDAG ZP Radio.

Elke dinsdag en donderdag vanaf 16.00 uur een nieuwe uitzending van ZP Radio. 

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP