uitzendingen

26/09/2018

ZP Ochtend – Maartje Wolff over de Week van het Werkgeluk

Deze week is het de Week van het Werkgeluk . Sebas Krijgsman belde op ZP Radio met een van de initiatiefneemsters Maartje Wolff van Happy Office. Luister het gesprek hier terug.  

21/09/2018

ZP Ochtend – Boy Kruiswijk & Mark Reynolds over NK Golf 2018

Vandaag organiseert ZP Zaken het 4e NK Golf voor Zelfstandig Professionals. Dit jaar is BurgGolf De Haverleij in Den Bosch het decor voor deze jaarlijkse krachtmeting. Sebas Krijgsman sprak op ZP Radio met organisator Boy Kruiswijk en golfprofessional Mark Reynold en blikt met hen vooruit op NK Golf 2018.  

24/09/2018

ZP Ochtend – Verslag NK Golf 2018

Afgelopen vrijdag organiseerde ZP Zaken voor de 4e keer het NK Golf voor Zelfstandig Professionals. Dit jaar was het decor BurgGolf De Haverleij in Den Bosch. Sebas Krijgsman sprak voor ZP Radio diverse deelnemers en woonde een golf clinic bij. Luister hier naar het verslag.  

20/09/2018

Peter de Buck van Connecting Expertise

Het nieuwe seizoen van HoofdZaken begint deze maand met de Vlaamse trendmaand. Sebas Krijgsman krijgt in deze uitzending ondersteuning van Myranda Dyck van HeadFirst Source Group België. Samen spreken zij met Peter de Buck van Connecting Expertise. Peter geeft zijn visie op de flexibele arbeidsmarkt en licht de toegevoegde waarde van een Vedor Management Systeem toe. Ook laat hij zijn licht schijnen over Vendor neutraliteit. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

ZP Radio, jouw update over ondernemerschap!

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP