uitzendingen

06/12/2018

Boris Emmerig geeft zijn visie op 2e voortgangsbrief Wet DBA

In deze aflevering van HoofdZaken praten Sebas Krijgsman en Natasja Spooren (HeadFirst) met Boris Emmerig van Holla Advocaten. Boris geeft zijn visie op de Tweede Voortgangsbrief in het kader van de Wet DBA. Boris belicht de huidige stand van zaken op de flexibele arbeidsmarkt en duikt in de kabinetsplannen. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.  

23/11/2018

ZP Ochtend – Sabrine Boogers over Black Friday

Het is vandaag Black Friday. Sabrine Boogers van Orange Buddies Media deed hier onderzoek naar en Sebas Krijgsman belde haar hierover op ZP Radio.

29/11/2018

Lancering Pitch Payroll met Robert van Asch

Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) spraken in deze aflevering van het ZP Radio programma HoofdZaken Robert van Asch van Pitch Payroll. Dit nieuwe label van de HeadFirst Source Group ontzorgt de zelfstandig professional door randzaken rond ondernemerschap uit handen te nemen. Hoe dit precies werkt hoor je in deze aflevering van HoofdZaken bij ZP Radio. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

22/11/2018

Bart van den Belt over ondernemersgroei

Sebas Krijgsman en Paul van Leeuwen (HeadFirst) spreken deze week in HoofdZaken bij ZP Radio met Bart van den Belt. Deze bevlogen businesscoach, spreker en auteur vertelt gepassioneerd over hoe hij Zelfstandig Professionals verder helpt om door te groeien met hun onderneming. Recent schreef hij het boek ‘Waag de sprong’ en momenteel werkt hij aan een nieuw boek. Bart legt ook uit wat zijn Succes Academie precies inhoudt en beschrijf verchillende type ondernemers. HoofdZaken wordt mogelijk gemaakt door HeadFirst.

ZP Radio, jouw update over ondernemerschap!

ZP Radio is een onderdeel van ZP Zaken.

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP