uitzendingen

14/09/2017

Han Mesters – Sectorbankier Zakelijke dienstverlening ABN AMRO

Bij ZP Radio spraken Bart van der Geest (HeadFirst) en Sebas Krijgsman met Han Mesters van ABN AMRO. Han is Sectorbankier Zakelijke dienstverlening. In deze rol geeft hij presentaties over trends in de sector en publiceert hij onderzoeken. Recent presenteerde hij het rapport ‘Het belang van kwartaalcijfers van beursgenoteerde bedrijven voor het opbouwen van sectorkennis’. Hij geeft in het gesprek uitleg over dit onderzoek en vertelt wat wij kunnen leren van Independent Contractors (zzp’ers) in de Verenigde Staten. Daarnaast beschrijft hij trends in de markt en zijn toekomst visie voor ABN AMRO in de flexmarkt. Deze uitzending van ZP Radio wordt mede mogelijk gemaakt door HeadFirst.

31/08/2017

ZP Radio Golf Clinic Radio Reeks – Geert Frommé van BurgGolf

In de ZP Radio Golf Clinic Radio Reeks sprak Sebas Krijgsman met Geert Frommé, senior business development manager van BurgGolf. Deze organisatie heeft golfbanen in Veldhoven, ‘s-Hertogenbosch, St. Nicolaasga, Purmerend, Wijchen en Zoetermeer. Geert geniet ervan om de hobby van golfers zo aangenaam mogelijk te maken. Hij vertelt over de ontwikkelingen in de sport en de speciale mogelijkheden voor ZPers op zijn golfbanen. Op 22 september is BurgGolf Purmerend ook het decor van het ZP Golf toernooi. Geert blikt vooruit naar dit evenement. Luister hier het gesprek terug.      

07/09/2017

ZP Radio Golf Clinic Radio Reeks – Job Schippers van Golf Only

In de aanloop naar ZP Golf 2017 spreekt Sebas Krijgsman in de ZP Radio Golf Clinic Radio Reeks met diverse partners van dit toernooi. Vandaag was Job Schippers van Golf Only te gast. Deze winkel en webshop in Cruquius heeft zich volledig toegelegd op het aanbieden van alles wat de golf speler nodig heeft. Zo bieden zij naast clubs en ballen ook kleding, schoenen en bijvoorbeeld trolleys aan. Job is een golfliefhebber en zijn personeel ook. Hij licht in het gesprek toe hoe het komt dat zijn klanten de winkel met een 8,9 beoordelen en waarom golf de sport bij uitstek is voor de ZP’er. Ook zijn bijdrage aan het ZP Golf toernooi komt aan bod. Luister hier het gesprek terug.      

24/08/2017

ZP Radio Golf Clinic Radio Reeks – Mark Reynolds

ZP Radio is jouw update over ondernemerschap. Wij zijn begonnen aan de Golf Clinic radioreeks met daarin alle partners van het ZP Golf toernooi op 22 september. Vandaag was golf professional Mark Reynolds te gast bij Sebas Krijgsman. Zijn passie voor Golf heeft Mark op jonge leeftijd meegekregen van zijn vader, ook professioneel golfer. Mark vertelde over zijn Golf Trick shows, lessen en zijn ambassadeurschap van Druh belts, een groot merk van riemen, kleding en accessoires in deze sport. Tijdens het ZP Golf toernooi is Mark aanwezig om zijn befaamde trickshow te geven en een Golf clinic te geven. Luister hier het gesprek terug.  

ELKE DONDERDAG OP Werken.fm

ZP Radio is elke donderdag live te beluisteren op Werken.FM tussen 16:00 en 17:00.

BEZOEK WERKEN.FM

OOK IN DE UITZENDING KOMEN?

Wil je een onderwerp tippen of wil je zelf graag bij ons in de uitzending? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP